Бившата половинка на Миро от дует „Каризма“ – Галка, чака бебе от чернокож

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата половинка на Миро от дует „Каризма“ чака бебе от чернокожия си приятел Роб, научи „Галерия“. Галина Курдова все още не е съобщила официално благата вест, но коремчето вече й личи.
От няколко години Галка държи бизнес с кетъринг в Лондон. С дългогодишния си приятел Роб така и не сключиха брак, макар още преди 10 години се говореше, че й е предложил.
Двамата се запознават покрай общия си интерес – музиката. Роб е барабанист, а Галка в началото започнала като певица по пиано баровете в Лондон. През последните няколко години тя се отказа от музикалната си кариера, създавайки сайта за кетъринг, който се оказал доста доходоносен.
Припомняме, че след разпадането на дует „Каризма“ половинката на Миро изчезна от светския живот. Заговори се, че е влязла в клиника за наркомани, а някои дори й приписаха СПИН. Разочарована от клюките по свой адрес, Галка се зарече повече да не се връща в България.
Галка от „Каризма“ със собствен бизнес: Много й провървя в Лондон, трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополисаПевицата трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополиса, като отзивите от фирмата й …Jun 25 2019vijti.com

Припомняме, че певицата трупа популярност и доверие сред висшите кръгове в метрополиса, като отзивите от фирмата й са повече от положителни, научи HotArena. Под крилото на бившата вокална партньорка на Миро са няколко десетки млади хора, на които тя урежда професионално развитие в сферата на обслужващия персонал, който винаги е бил на почит в аристократичните английски среди. От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галина, се ползват едни от най-мощните фирми и частни клубове в Лондонското Сити, които предпочитат организираните партита в тесен, но сигурен кръг. „Нашата отговорност е внимателно да подбираме и обучаваме най-добрите служители за вашите приказни събития – да ги вдъхновяваме, мотивираме и подхранваме, така че те да са напълно подготвени с всичко необходимо, за да осигурят изключително изживяване и добро настроение на вашите скъпи гости“, е част от визитката, с която се представя фирмата на Галка. Певицата споделя убеждението си, че само щастливи и доволни хора могат да предлагат качествена услуга.

Това се потвърждава и от нейното отношение към новия й живот. Години наред откакто певицата напусна сцената, „Каризма“ и България, се мъчеше да си стъпи на краката в анонимния Лондон. От нейни близки става ясно, че Галя преминава през куп трудности, работи целодневни смени без почивка, за да изучи занаята отвътре и изцяло, пише „България Днес“.
Източник: хотарена
Помните ли Галя от Каризма? Ще се учудите как изглежда днес и какво точно работи (СНИМКА)Помните ли Галя от разпадналия се хитов дует с Миро „Каризма“? 39-годишната Галина Курдова изостави …Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!