Бербатов показа Елена и децата СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Бербатов най-после се осмели да покаже семейството си. Бившият капитан на националния тим се похвали с фотоси с двете си дъщери Деа и Елиа, както и половинката си Елена Щилянова. До момента Бербо ревностно криеше красивата си половинка от  хорските погледи. Снмките в медиите на Щилянова са кът, защото зорко се пази от папараци.

Мая Манолова и майката на Бербатов – като две капки водаИмат ли роднинска връзка Мая Манолова и Маргарита Бербатова? Това се питат хиляди потребители в соци…Oct 23 2019vijti.com

Учудващо, но сега семейство Бербатови сами зарадваха почитателите се с няколко снимки, видя Lupa.bg.

От фотосите не става ясно дали Бербатов и семейството му почиват на българското Черноморие или в чужбина. Въпреки това обаче, настроението и излъчването, което показват семейство Бербатови е страхотно.

Елена изглежда повече от ослепително за своите 42 години и много от 20-годишните златотърсачки могат да й завидят за фигурата и естествения външен вид.

 

Димитър Бербатов се бръкна надълбоко: Плаща луди пари за образованието на ЕлиаФутболната звезда Димитър Бербатов и половинката му Елена Щилянова записаха малката си дъщеря в най-…Sep 16 2019vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!