Банки и данъчни погнаха Годжи за стотици хиляди левове, запорираха сметките му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С неплатени данъци и дългове към банки за стотици хиляди левове се оказа звездата от „Шоуто на Слави“ Георги Милчев – Годжи, научи HotArena.
Според документи публикувани в търговския регистър задълженията му започват да се трупат през 2013г. След неуспешни опити на НАП да си събере парите следва завеждане на дела и намеса на съдебен изпълнител. Следващата стъпка е запор на фирмите и имуществото и продажба, но дали ще се стигне до тази стъпка не е ясно.
„България Днес“ го потърси за коментар.
Стана ясно защо Слави Трифонов отказа да е кръстник на дъщеричката на ГоджиСлави Трифонов на нож с жената на Годжи, водещият не харесва Надежда. Слави Трифонов отказал да кръс…May 2 2019vijti.com

„Абе я си…“ тросна се кисело Годжи и затвори телефона, след като чу въпроса за запорираните му сметки.
Последният запор е от 2017-а. Повод е голям него стар кредит към банка.
През годините той не урежда отношенията си с банката, която прехвърля задължението на колекторска фирма и така сумата набъбва до 226 415,46 лв. В нея влизат 200 бона кредит, натрупани лихви и такси.
Отделно на НАП, човекът на Слави дължи 77 646 лв. главница и 31 674 лихви. Отделно има запор върху две фирми на Годжи за 37 772 лева и впечатляващите 339 789 лева.

Наскоро музикантът получи и друг удар, при това от близък човек. Георги Милчев – Годжи кръсти малката си дъщеричка навръх Цветница. Всички очакваха Слави Трифонов да е кръстник на Цвета, която е на година и половина, но по информация на „Галерия“ тв водещият категорично отказал.
Слави дори не уважил семейния празник. Мястото му бе заето от хирурга Георги Езекиев – семеен приятел на Годжи.
Слави отказал на басиста заради търканията, които има с приятелката му Надежда Дончева. Двамата постоянно имали пререкания и Дългия никак не харесвал как младата Надя влияе на Годжи. „Все бърза да се прибере от репетиции, претупва си работата, разсеян е… Жена му му е стъпила на врата и го води на каишка“, често коментирал Слави пред колегите си. Хубавото Наде хич не му цепело басма. Дончева говорела с него пренебрежително и с надменен тон, което буквално побърквало Трифонов.
Източник: Хотарена
Годжи окончателно се пресели в провинцията, не ще и да чуе за СофияГоджи окончателно заживя в провинцията, не ще да се връща в София Георги Милчев-Годжи кръсти единств…Apr 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!