Ален Делон стана дядо на 84 – красивата му дъщеря го дари с внуче. Честито! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Никога не е късно едно малко същество да се появи в живота ти. Това важи с пълна сила за легендата на световното кино, Ален Делон , който на 84 години стана дядо . Дъщеря му, Анушка , изпита щастието на майчинството и на 29 години роди първата си рожба – момченце. Баща на детето е нейният приятел Жулиен Дерейн.

Дядо Данчо: Получих 2500 лева, за да кажа по телевизията, че съм взел милионМного от хората, които се появяват по телевизията и с престорена усмивка споделят своето щастие и пе…Feb 1 2020vijti.com

Анушка Делон бременна

Според информацията, потвърдена тази седмица от антуража на 29-годишната дъщеря на актьора, младата жена роди първото си дете. И това е момченце, което се появило на бял свят през нощта на 14 срещу 15 февруари в Женева.

Заедно от девет години с бащата на детето си, Анушка обяви бременността си през септември на модното ревю на Elie Saab по време на Седмицата на модата в Париж.

Няколко месеца преди това, през януари 2019 г., Анушка Делон се бе съгласила да разкаже пред „Пари Мач“ за личния си живот, за красивата си любовна история с Жулиен, но и за желанията си да създаде семейство.

Анушка Делон бебе

„Един ден ще имам дете. Най-важното ще бъде семейството, което ще създам“, каза тогава тя сподели, че е преживяла спонтанен аборт през 2018 г. „И най-накрая ще бъде моето семейство. Нашето“, допълни от своя страна Жулиен Дерейн.

Анушка е дете на Делон и датския модел, актриса и тв водеща Розали ван Бремен.

Розали и Ален започват връзката си през 1987г. и са заедно 15 години, но така и не се женят. Те стават родители на Анушка през 1990г., а 4 години по-късно се ражда второто им дете Ален Фабиен. Двамата се разделят през 2002г.

Ален Делон дъщеря

Ален Делон дебютира в киното през 1957 г. и стана известен с участието си във филма на  Лукино Висконти „Роко и неговите братя”. След бляскавата си кариера на големия екран, продължила повече от 40 години, през 1999 г. той се оттегли от киното, за да се отдаде на театъра.

Най-голямата прилика между нея и баща ѝ определено са очите и погледа, но с една разлика – очите на Анушка са различни. Едното ѝ око е синьо като на Ален, а другото е кафяво.

Жена с костюм, мъж в сватбена рокля и полово неутрален Дядо Коледа са сред новите емоджита (СНИМКИ)Жена с костюм, мъж със сватбена рокля и полово неутрален Дядо Коледа са само част от новите емоджита…Jan 31 2020vijti.com

Анушка Делон очи

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!