Алекс Раева показа най-сетне личицето на дъщеря си – ето сладурчето Лиа и мама без капка грим (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Алекс Раева е от родните звезди, които предпочитат да пазят щастието на майчинството за себе си и не споделят снимки на децата си в мрежата. Ние адмирираме този техен избор, но все пак за хилядите ѝ фенове всеки кадър с бебчето си е истинско съкровище.

В търсене на щастие: Алекс Раева разби още едно семействоТайнственият мъж, от когото певицата и тв водеща Алекс Раева има бебе, се оказа с още две деца. Шефъ…Oct 3 2019vijti.com

Припомняме, че Раева стана майка на момиченце на 2 август тази година и оттогава насам е споделяла едва няколко кадъра с бебето си в социалните мрежи, като при това на тях не се виждаше лицето на малката Лиа.

Напоследък обаче, може би с порастването на дъщеря си, Алекс става все по-смела и разкрива малко по малко лицето на детето си.

По случай Коледа тя сподели празнична снимка с бебето си.

На нея се вижда по-голямата част от лицето на Лиа, макар че Алекс пак е прикрила устата и брадичката ѝ с коледна маска с червено носле и бяла брада. Посланието до снимката е заглавието на популярната коледна песен „Have Yourself A Merry Little Christmas“.

Преди време Алекс бе публикувала снимка с Лиа, докато двете се топлят в специално яке за майки и бебета в жълто.

Източнил: ЗаЖената

Алекс Раева пръсна огромна сума за щастието да стане майкаАлекс Раева развела трима: След раздялата си със Слави Трифонов минала и през леглото на Христо Сира…Aug 12 2019vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!