Актьорите от „София – ден и нощ“ смениха професията си, след края на сериала изгряха в нова светлина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорите от „София – ден и нощ“ изгряха в нова светлина
Снимките на сериала „София – ден и нощ“ вече са приключили, а любимите актьори на зрителите изгряха в нова светлина.
Всеки от тях да изкарва пари за прехраната си с каквото може.
Екранната Калина, сестра на Боби, Нериман Нал, изкарва прехраната си като фризьорка.
Тя често споделя снимки в социалните мрежи, за да рекламира своята дейност, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“. Нериман се грижи ежедневно и за своята прическа и не използва услугите на коафьори.
На феновете няма да им хареса: Нова телевизия спира „София ден и нощ“, има си основателна причинаХитовата доскоро продукция „София ден и нощ”, любима на тийнейджърите, е напът да слезе от екран сле…Feb 4 2019vijti.com

В „София – ден и нощ“ Карина Николова, която се превъплъщава в ролята на Теди, се изявява като танцьорка и това не е случайно. И в реалния живот тя се занимава с танци. Карина е учителка по танци и след края на сериала с удоволствие се е завърнала в залата, за да преподава.
Кристиан Кирилов, по-известен на зрителите като Митака, трупа успехи на модната сцена.
Той не крие, че иска и ще продължава да се развива точно в тази сфера
и дори има амбиции да го прави извън границите на нашата страна. Засега той посещава САЩ веднъж годишно, но според него е твърде рано да говори да успех зад граница.

Адриан Зурков, който се превъплъти в ролята на Марио, се разкъсва между България и Щатите. Зурков се прехранваше като фитнес инструктор и актьор. Сега обаче той заработва някой лев и от снимки, подобно на Кристиан Кирилов.
Димитър Илков, който се превъплъти в ролята на Дани, също развива кариера в модния бизнес, подобно на колегите си. Екранният Дани може да видим и в реклама на перилен препарат по телевизията.
Две любими дами от сериала пък очакват първите си рожби съвсем скоро.

Това са Елизабет Фейм, по -известна като Михаела, и Мишел Сърчаджиевам по-известна на зрителите като Аглика.
Източник: kliuki.ws
Стефан Данаилов се завръща на сцената в любовен дует с Аня Пенчева: Актьорите на крака в дома муСуперзвездите на българския театър и кино Стефан Данаилов и Аня Пенчева ще бъдат най-горещият дует н…Feb 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!