Ако вече сте минали 40 години, не е лошо да се въздържате от някои изкушения

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жената на 40 години е нещо съвсем различно. Вече е зряла, вече знае точно от какво има нужда в живота и още по-важно – знае и как точно да го постигне. Може би спомените за 30-те години, че дори и за 20-те, все още не са избледнели.
Но някои неща от по-ранния етап на живота са абсолютно недопустими за дами, които вече се преминали границата от 40 години.
Ето няколко съвета, които могат да влезнат в помощ на тези, на които все още им е трудно да вземат решение между две изкушения.
Азис прекарал четири години под домашен арест: Ето причината за тази крайна мяркаСлавата трудно понесла на Азис, узна HotArena. При него всичко дойде изведнъж и за да достигне до то…Nov 14 2018vijti.com

1. Колкото и да е яко партито, ще е най-добре да се събудите в собствения си креват. Това е даже абсолютно задължително. 2. Мислите да ограничите яденето и се чудите между бисквитка и ябълка. Стоп! Изберете чаша вода.3. Късно вечер не е време за тоалет. Не си губете времето да си епилирате краката и да си миете косата. Краката можете да скриете в панталон, а косата да напръскате с лак. Умората и лошото настроение обаче не можете да скриете.

4. Времето, когато давахте съвет за всичко и на всеки, е отминало. Ако все пак ви връхлети безпределно желание пак да го сторите, си задайте въпроса: „Моя работа ли е това?“ След това си затворете навреме устата и отидете в другата стая.
5. Не спирайте да пътувате и да обикаляте. Вижте света. Новите впечатления са сигурен начин да трупате опит и положителни емоции без да остарявате.
6. Хабете си времето с неподходящ човек единствено, ако сте лекар, а той пациент. А, да – и ви плаща за услугата.

7. Бурен роман, спиращ дъха трилър или… работа, но пък срещу допълнително заплащане? Винаги залагайте на последното.
8. В спора се ражда истината, ама на 18… Едно „Така е, както ти казваш“ ще ви спести и време, и нерви.
9. Няколко дни насаме са по-зареждащи от всеки спа салон.
10. Не съществува толкова важен мъж, че да се мъчите да влезнете в неудобни обувки заради него.
Познахте ли я? Естрадна легенда на България навърши 90 и живее в трънски пенсионерски отряд90-годишнината на Маргрет Николова бе отпразнувана с голям музикален спектакъл в Руския културно-инф…Nov 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!