Аделина Радева се фука с чанта за фитнес за 250 лв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аделина Радева няма разходи за такси и градски транспорт, защото колегата й от сутрешния блок на Нова Виктор Николаев я кара навсякъде с автомобила си, видя HotArena.
Той всяка делнична сутрин я взима от къщи за работа, а често я вози и от службата към дома. През седмицата я метна и до мола, за до може тя да си купи чанта за фитнес.
След като в понеделник Виктор я остави пред търговския център на „Цариградско шосе”, Аделина проведе кратък телефонен разговор и изпуши една цигара на входа. После влезе през парадната порта и се отправи към магазин за спортни стоки.
Употребиха Аделина Радева: Водещата на сутрешния блок „Здравей, България“ дори щяла да бъде съдена от диетолозиОт няколко дни в онлайн пространството се разпространяват интервюта, в които водещи и репортери на Н…Sep 14 2019vijti.com

Там набързо хвърли око на предлаганите да продан артикули, но не си хареса нищо и се насочи към изхода. 2 минути по-късно Аделина вече оглеждаше дрехите и аксесоарите в друг бутик за екипировка. На това място погледът й бе привлечен от марков сак.
Радева помоли продавачката да й разопакова бялата чанта, сложи я на рамо и застана пред огледалото. А щом се хареса, отиде на касата да я плати.
Оказа се, че сакът не е никак евтин – цената му беше 250 лв. Журналистката извади три стотачки, изчака да й върнат ресто и напусна доволна магазина. С това обаче шопингът й в мола не приключи. Водещата се качи и на втория етаж на търговския център, където също посети няколко бутика, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”.

Припомняме, че Аделина Радева издържа доведения си син, който следва в Берлин, шушукат столични клюкари, пред „Галерия“.
19-годишният Богдан Радев, когото Аделина винаги е имала за свое дете, е първородният наследник на режисьора Борис Радев от първия му брак.
Благодарение на голямата си заплата в телевизията, журналистката спокойно можела сама да се грижи за цялото семейство. Още повече, че Борис не изкарвал дори с една трета от доходите на жена си.
Водещата сама предложила да помага с годишната такса за обучението на Богдан, а според запознати му пращала и пари за други разходи.
Аделина и Борис имат и общ син – Андрей, който е в началните класове.
Източник: Хотарена
Напрежението идва в повече на Аделина Радева: Водещата с големи тревоги заради влошеното здраве на мъжа сиАделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на мъжа си Борис. Режисьорът на …Apr 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!