Тази 5-дневна диета на Жан Митрев е направо трепач. Благодарение на нея свалям с килограм на ден и се чувствам страхотно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голяма част от диетите се характеризират с т.нар. „йо-йо ефект“, представляващ повтаряща се загуба и възвръщане на собственото телесно тегло. Това лесно може да обезкуражи гладуващите и да ги откаже да поддържат нормално тегло и красиви форми. Затова и с огромен ентусиазъм жените в Р. Македония посрещнаха предложената от техния сънародник, aĸaд. д-p Жaн Mитpeв, диета и установиха, че тя не предизвиква йо-йо ефект. Статистиката показва, че за 5 дни се свалят 5 кг от теглото и то се стабилизира без вариации нагоре-надолу.

Друго предимство на тази диета е, че при нея няма фиксирани правила – само първото хранене на ден – закуската е строго регламентирана да е една и съща, състояща се само от плод – по ваш избор (но без банан и грозде) и чашка чисто кафе (без подсладител). Сега да преминем към обедите и вечерите. Ден първи: обед – 1 сварено яйце, купичка кисело мляко и 1 портокал; вечеря – 2 варени яйца, 2 домата, ½ краставица и 2 сухара.

Ден втори: обяд – както и ден първи; вечеря – 125 г телешко варено и по един – домат, сухар и портокал. Може и чаша билков чай, но без подсладител. Ден трети: обед – както през първите два дни + 1 краставица; вечеря – както ден втори. Ден четвърти: обяд – 125 г краве сирене, 1 сухар и 1 домат; вечеря – 125 г телешко варено, 2 домата, 1 сухар и 1 ябълка. Ден пети: обяд – 200 г варена риба или варено месо, 1 сухар и 1 домат; вечеря – ½ кг варени зеленчуци – по избор (грах, картофи, моркови), 1 варено яйце и 1 сухар. За да свалите още от теглото си, след двудневна почивка, повтаряте 5-дневният цикъл. И така, докато достигнете желаните килограми. И забравете за алкохола по време на диетата! За да ви е гарантирано, че ефектът йо-йо няма да се прояви, в понеделниците – след завършване на диетата – се придържайте към: закуска – 1 чaшa вoдa c лимoн и чиcтo ĸaфe; обяд – 1 сухар и 1 ябълка; вечеря – 1 варено яйце, 1 сухар и 1 домат.

Резултатът от тази диета ще ви изненада приятно, още повече, че няма нужда да гладувате, а ще си похапвате спокойно, отлабвайки.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!