Турбо-мощна смес връща съня, заздравява коса и нокти, регулира теглото и вдига имунитета:

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Лош сън, чуплива коса и нокти, никоя инфекция не ви подминава? За всички тези неудобства са отговорни две малки сдвоени жлези, разположени над бъбреците. Наричат ​​се надбъбречни жлези.

Руската лечителка Джуна ни остави лечебна смес, с която е лекувала хиляди хора по света Лечебната смес наТази рецепта става популярна, благодарение на руската лечителка и астроложка Джуна Комбинацията от …Sep 28 2020vijti.com

надбъбречни жлези

За тях важи правилото, че размерът няма значение. Те са малки, но много важни. А прекъсванията в работата им се чувстват от целия организъм. Налягането започва да скача нагоре, имунитетът и устойчивостта на стрес падат.

За щастие има как да помогнем на надбъбречните жлези , при това със собствени сили. Можете да регулирате работата им с помощта на рецепта, тествана от поколения. Ето как се приготвя тази турбо-мощна смес за здрав сън, имунитет и идеално тегло :

смес за имунитет

Ще ви трябват:

200 гр.орехи

100 гр.сухи листа от магданоз

200 гр.мед

100 гр.прясно настърган джинджифил

200 гр.стафиди

Приложение:

Всички съставки трябва да се смелят през месомелачка или в блендер.

След това сместа се приема 2-3 пъти седмично по 2 чаени лъжички на гладно.За да има най-силно действие, сместа трябва да се приема най-добре на празен стомах.

Промените няма да отнемат много време. Ще имате по-здрав сън и ще се будите в добро настроение, работоспособността и апетитът ви ще се подобрят, а излишното тегло ще започне да изчезва.

Лекарите нямат обяснение: домашно приготвена смес, която почисти дебелото ми черво от токсичните отпадъци! Даже кожата ми засия! Според много древногръцки лекари, смъртта започва в дебелото черво. Много съвременни изследвания в…Jun 22 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!