Напръскайте с това във Вашия дом и там няма да има комари, хлебарки и мухи само след 2 часа!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ние всички обичаме дома ни да бъде чист и организиран, но за съжаление всички сме изправени пред проблеми с появата на различни насекоми като мухи, комари и хлебарки.
Днес обаче имаме добра новина за вас, защото споделяме безопасен и бърз начин да се отървете от тях!

Запазете рецептата – поради натиск от фармацевтиката я изтриват! Лековит сироп от коприва Копривата е една от най-здравословните растения, които съществуват и са на разположение на хората. …May 24 2020vijti.com

От какво имате нужда:

2 супени лъжици течен сапун, разреден
½ чаша оцет
12 капки етерично масло от мента
12 капки етерично масло от лимонена трева
Бутилка спрей
Вода – 1 чаша

Първото нещо, което трябва да направите, е да смесите водата, оцета и сапуна в съда за пръскане. След това трябва да добавите етеричното масло от мента и лимоновата трева от етерично масло (12 капки от двете).

Затворете бутилката и разклатете, за да се разбърка добре сместа.След това напръскайте около къщата, особено в районите, където често забелязвате насекоми. Можете да се чувствате свободни да използвате тази смес, защото със сигурност е безопасна за Вашите деца и домашни любимци.

Насладете се на дом без насекоми и вредители!

Също така, за предотвратяване от появата мухи, на всеки две седмици, пръскайте къщата си с този естествен препарат.

Откакто открих рецептата, вече не пържа тиквички – хрупкавки, тънички и с фантастична кашкавалена коричка:Това е едно от най- бързите ястия с тиквички , подходящо и за основно, и като гарнитура. На вкус е к…May 22 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!