bTV стартира ново супер предаване, вижте водещия / СНИМКА

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

До седмици bTV стартира най-новото оригинално кулинарно предаване в програмата си – „Моето звездно парти“. Шоуто е създадено изцяло по неподражаемия образ на звездата на световното кулинарно изкуство – Chef Силвена Роу.

Кралицата на вкусното и здравословно хранене ще организира специално звездно парти, на което заедно с любими български знаменитости, свързани помежду си по неочакван начин, ще отбелязват различни поводи. Освен да се наслаждават на хубава храна, гостите ще имат и задачата да я приготвят под зоркото око на Chef Роу.

Всички участници ще получат привилегията да готвят заедно с примата на кулинарната сцена и с нейните съвети да създават шедьоври, докато споделят интересни истории за живота си.

В уютна обстановка Силвена ще разкаже на зрителите и своите гости, любопитни истории и спомени, като няма да пропусне и интересни факти за храната. Любителите на експериментите в кухнята ще могат да научат и здравословни рецепти лично от Chef Силвена Роу.

Тошко Йорданов: БНТ, bTV и Нова бяха превърнати в болонки на управляващите от ГЕРБТой заяви още, че вестниците са изкупени и смачкани, а малкото независими журналисти – уволнени. Йор…Dec 9 2021vijti.com


Източник: Марица

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!