5-годишно детенце се изгуби! Хората си гледат телефоните, а то плаче

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Помощ и бездушие. Това са акцентите в странен случай от Стара Загора. Млада жена споделя за липсата на каквато и да е реакция от хора, които чуват плача на изгубило се детенце в града. То е само на 5, но не трогва никой.
 Според жената хората са били вглъбени в телефоните си и въобще не са обърнали внимание на малчугана.

Бащата на изчезналото момче от Пазарджик с призив!Повече от месец няма след от 20-годишния студент Николай Митов от пазарджишкото село Сарая. Тревога,…Mar 1 2020vijti.com

За щастие историята има щастлив край, но остава неприятното чувство накъде сме се „запътили“ с подобно… бездействие.

Вижте разказа й:

„До всички съграждани, които подминаха и се направиха, че не чуват плача на изгубилото се 5-годишно дете в района на Ехо-то. За тези, които бяха на метри от него, но бяха вглъбени в телефоните си, в лъскавите си коли и малките си души.

За тези, които бяха излезли от жълтите си автомобили и кълняха „Съсипаха я тая държава“. До всички, които ми казаха „Това не е твоя работа“: благодаря, че не съм като Вас! И благодаря на служителите от 2-РО РПУ за адекватното поведение и бързата реакция!

П.С. Това не е хвалба и самоизтъкване, а тема за размисъл и злобните коментари не ме засягат. Историята завърши с щастлив край, а това е най-важното“, пише Христина Христакиева.

Под публикацията жената получава критики са самохвалство. Проблемът обаче е далеч по-рано в историята и днес тя е с щастлив край, а утре?

Нека стигне до повече хора. Няма и Следа от Теодора Бахлова. Работила е с богатитеДъщерята на обявената за изчезнала преди пет дни Теодора Бахлова от Бургас смята, че майка й може да…Nov 3 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
ИЗВЪНРЕДНО! Съпругата на Румен Радев се бори за живота си
error: Content is protected !!