35-годишният Стоян Николов е мъжът, заклал по жесток начин майката на детето си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

35-годишният Стоян Николов е мъжът, заклал по жесток начин майката на детето си. Твърдял, че обича Кристин, а тя искала да го напусне. Двамата от скоро били разведени, но все още живеели заедно. Между тях възникнал скандал и Стоян буквално превъртял.

Жестоката трагедия разтърси Бургас вчера, малко след 18 часа на тел. 112 са получени няколко поредни сигнала за жена, която лежи в безпомощно състояние в парка до църквата „Света Троица“ в ж. к. „Славейков“.

Малко след това идва и сигнал за втората трагедия – Стоян се хвърля от 12-ия етаж на бл. 10 в ж. к. „Славейков“. Смразени от ужас свидетели на трагедията разказаха пред Флагман.бг, че мъжът не живеел в този блок. С фаталното решение в главата си той се отправил към възможно най-високото място в района. Дори звънил на домофоните на живущите, за да му отворят и да сложи край на живота си.

Стоян и Кристин са описвани от техни познати като приятни и спокойни хора. Той бил от Айтос, но отдавна не живеел там.

Момиченцето им растяло във видимо прекрасна среда, в хармония и било добре гледано и възпитавано и от двамата си родители. Нещо обаче преобърнало психиката на младия мъж.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!