22 служителки на болница са бременни по едно и също време

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

В болница в Кентъки, САЩ, се случило 22 служителки едновременно да забременеят.
Нови членове на семейството са очаквани от лекари, медицински сестри и административен персонал, 18 от които вече са родили безопасно. Две жени станаха майки в един и същи ден – 25 септември.

Бременната мама е озадачена, когато кучето не спира да лае. Тя не осъзнава, че то се опитва да я спасиКучетата са наистина невероятни същества – те са способни на неща, които хората никога не биха могли…Dec 1 2019vijti.com

Една от служителите очаква раждането на дете през януари догодина. Първата, която разказа за бременността си, е медицинската сестра от родилното Кристи Макдауъл.

На 13 май тя роди момиченце на име Присила с тегло два килограма. Детето трябваше да прекара 34 дни в интензивното отделение за новородени. „Тя вече е станала по-силна и е толкова голяма“, казва Макдауъл.

„Тя е много весела, постоянно се усмихва“, добавя тя. Макдауъл си спомня как след нея и други здравни работници също започнали да признават, че очакват бебе. „Поддържахме списък и някой постоянно въвеждаше ново име там“, каза тя.

Служителите на болницата считат себе си за част от едно голямо семейство и очакват с нетърпение момента, когато заедно ще отглеждат децата си.

Източник: За Жената

Ръждясал болт в еклер строши зъба на бременнаРъждив болт в апетитен еклер строши зъб на бременна жена от Пловдив. Бъдещата майка сигнализира за н…Nov 18 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Винаги съм намирал титлата „студент“ за крайно лингвистично неиздържана. Твърде…
error: Content is protected !!