19-годишна красавица има нужда от помощ , за да започва деня си с усмивка

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Красива и млада българка се нуждае от всички нас, за да може отново да започва деня си с усмивка. 19-годишната Мари е диагностицирана с автоимунно заболяване Henoch – Schonlein, а майка й помоли всички добри хора в България за помощ и подкрепа.

Изчезна 17-годишната Михаела, родителите й молят за помощ7-годишната Михаела Иванова от Камено е изчезнала на 29 декември сутринта, алармира баща й в социалн…Dec 31 2019vijti.com

„Обръщам се към вас с най-искрена молба за подкрепа в битката за пълноценно бъдеще на моята дъщеря Мари! За да продължи да следва мечтите си, Мари ще има нужда от вашата помощ за трансплантация в Турция. Молим ви – нека бъдем единни и подкрепим Маринела и ѝ дадем шанс за едно по-пълноценно бъдеще! Благодарим ви от все сърце!“ – обръща се майката на 19-годишното момиче.

През 2014 година Маринела постъпва в детска болница, на пръв поглед с най-безобиден обрив по тялото. Не след дълго тя е диагностицирана с автоимунно заболяване Henoch – Schonlein. Заболяването е в най-тежката и бързопрогресираща форма, която е поразила и унищожила нейната бъбречна функция.

Следват дълги години с биопсии и различни терапии – все лечения без никакъв успех. От месец ноември Мари изпада в остра бъбречна недостатъчност III степен, придружена с вторична анемия, вторична артериална хипертония и хипертонично сърце.

Сега през ден е свързана към апарата, даващ й живот. Мари е истински боец и продължава да раздава светлина и топлина на околните, дори в най-трудните си моменти. Вече 19-годишна, тя е студентка в УНСС. Преживяната болка, всички прорези и разрези по тялото ѝ не сломяват волята и желанието й за живот!

Всеки от вас, който желае да помогне може да го направи ТУК.

Източник: ЛУПА

Полиция, бърза помощ и социални, оставиха сиромах на улицата в София!„Днес излязох от работа по обяд ,да хапна и да разгледам едно магазинче !Картината ,която заварих пр…Jan 16 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!