Шашна ни! Вижте как е изглеждал ергена Алек преди шоуто (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алек Младенов вече го видяхме в образа на богат красавец и секси тип, по когото жените припадат. И да, разбира се – с тази прическа и особено брадата, той действително хваща око и дори изглежда по-възрастен за годините си, които са само 28.

За пълната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на формата, който подлага Александър Младенов на пълна промяна, за да го превърне в това, което е сега.

В мрежата обаче изтекоха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни.

Ами, не е редно да се бъзикат така хората с момчето, нищо, че предишната му визия не е и на йота близо до настоящата.

Ако трябва да сме честни, преди „Ергенът“ Алек е изглеждал като типичен зубър – да, има интелигентен поглед и изглежда читаво момче, но ако участва в холивудска продукция, то определено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк, коментират в нета.

„Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело“, коментират в нета.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!