Чудо! Бебе се роди, стискайки в ръчичка онова, което трябваше да го убие още при зачеването (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако за родителите има паметен момент, то определено е, когато новороденото за първи път стисне пръстчетата си. Това бебе успяло да отиде и крачка напред.

До 10 години затвор за бащата на бебето, убито при катастрофата с Лютви МестанОт 3 до 10 години лишаване от свобода грозят Юсеин Ахмед баща на 6-месечното пеленаче, което почина …May 30 2020vijti.com

За Люси Хелейн, този момент е бил много различен, отколкото за други майки, защото бебето Декстър дошло на белия, държейки контрацепциона спирала в ръчичката си.
Спиралата, чиято ефективност е по-голяма от 99 процента, би трябвало да е причина, Декстър да не бъде роден.

Въпреки това, лекарите я премахнали от плацентата на Луси, където е била затисната, по време на нейното цезарово сечение на 27 април.

Майката от Алабама е оценила своя „малък джедай“ в публикацията си във Facebook, добавяйки, че след раждането извадила яйчниците си, за да „затвори фабриката за бебета“.

Нова бременност сега е почти невъзможна, но с оглед на това, което се е случило, още едно чудо не е изключено, отбелязва Канал 3.

БЕЗДОМНО КУЧЕ СПАСИ НОВОРОДЕНО БЕБЕ, ИЗХВЪРЛЕНО В КОФА ЗА БОКЛУКСнимката на улично куче, захапало току-що родено бебе, разтърси хиляди интернет потребители по света…May 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!