„Черната вдовица” поръча смъртта на мъжа си – милионер

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившата танцьорка на пилон Гана Зуизина ще бъде изправена пред съда. Алчната украинка, позната вече като „Черната вдовица”,  е обвинена в организирането на убийството на своя съпруг милионер Бари Принг.
Обвинението към жената, която в момента се подвизава под името Джулиан Мур е, че планирала да отмъкне богатството на мъжа си, като организира покушението му.

Брутално убийство в ЛовешкоПолицията в Ловеч задържа 59-годишен мъж от града, който снощи със законно притежаван пистолет е про…Oct 19 2019vijti.com

Състоянието на IT предприемача възлиза на 1.5 милиона лири. „Черната вдовица“, както я нарекоха медиите в Англия, ще се яви пред съда следващия месец, където се очаква, че семейството на Принг ще поиска да й бъде дадена справедлива присъда.

„Починалият е бил умишлено убит и Зуизина е свързана с убийството“, споделят братът и майката на Принг. Семейството твърди още, че тя се омъжила за него заради парите му и е имала цел да се възползва от богатството му. Затова и убийцата причинила смъртта на совя съпруг с цел да се отърве от него и да вземе всичко за себе си.

Зуизина отрича обвиненията за убийството на мъжа си, като заявява, че близките на мъжа ѝ имат твърде малко информация за отношенията помежду им и, че г-жа Пинг дори не е присъствала на сватбата им.

„Мъжът ми беше добре образован, здрав и изискан. Той беше напълно способен да взима самостоятелни решения и да прецени дали аз се омъжвам за него заради парите му или заради любовта ми“, каза още „Черната вдовица“.

Тя отрича твърденията, че бракът им е бил към края си. Бари Принг се запознава със своята 28-годишна съпруга в сайт за запознанства. Двамата се женят в Киев през 2007 година.

Празнувайки своята първа годишнина на 16-и февруари 2008-а на вечеря близо до украинското село Мила, на 15 километра от Киев, кола минава покрай ресторанта и се чуват изстрели, които се оказват смъртоностни за Принг. Източник: ЛУПА

Психолози обработват легионера – килър Дюмона от Орешник: Чакат до 30 г. затвор за убийство на медик на службаВероятният убиец на 72-годишен фелдшер в тополовградското село Орешник бе задържан след полицейска о…Oct 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!