Хиляди се надяват на знамение от баба Ванга: Чакат святата жена да се яви на поклонниците и да ги упъти

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Екстрасенси и поклонници от цял сват на гроба на пророчицата.
„В единадесет часа, 23 години по-късно, както всеки един лазарник, откакто ни напусна Ванга, ние ще отслужим панихида на гроба й. Това е поклонение пред светия й дух и като такова то се извършва със смирение. Както бе безгранична душата и обичта й към хората, така и мястото е отворено за всеки, който продължава да я чувства със сърцето си“, споделя с дълбока почит Серафим Иванов от фондация „Ванга“. Повод за коментара му е навършването на 23 години от кончината на пророчицата, пише България Днес.
Висаджии отиват при Ванга да питат кой уби Васил Илиев, а тя им отвръща с крилата фразаКой уби боса на ВИС Васил Илиев? Този въпрос едва ли някога ще намери категоричния си отговор. Напад…Aug 12 2019vijti.com

Пророчицата се пренесе в отвъдното на 11 август 1996 година. Панихидата обаче ще се състои днес, ден по-рано, тъй като се очаква хиляди поклонници от цялата страна и чужбина да се стекат на гроба на Ванга в Рупите. Десетки от последователите на пророчицата са в Рупите още от петък вечерта.
Преспиването под открито небе до гроба на Ванга се е превърнало в своеобразна традиция и надежда святата жена да се яви на поклонниците и да ги упъти. Много от хората освен знамение чакат и изцерение на душевните си физически мъки. Не веднъж срещу нощта на 11 август са се случвали чудеса, споделят петричани.
Освен обикновените хора обаче днес пристигат и десетки екстрасенси, знахари и мистици от Русия, Румъния, Гърция, Сърбия и Северна Македония.

Повечето от тях приживе са разкрили своите дарби и са започнали да помагат на хората благодарение на срещите си с баба Ванга. На заупокойната молитва ще е и прочутата в цяла Русия лечителка Людмила Ким. Изцелителката е приятелка на пророчицата в продължение на десетилетия. Съдбата я среща с Ванга през средата на 80-те години на миналия век. Попаднала случайно на материал за феномена от Рупите, Ким решава да се свърже с нея. По това време тя е отдадена на науката и подготвя докторска дисертация по химия. За жалост синът й Алек е тежко болен, а конвенционалната медицина не може да му помогне с нищо. Людмила пише писмо до Ванга. Отговорът не закъснява.

Ванга отваря очите на Ким, а съветите й излекуват детето. По-късно двете се срещат в Рупите, а пророчицата казва на Ким, че дарбата й е в тревата. Рускинята разбира, че иде реч за билките, започва да се занимава с тях и става една от най-уважаваните знахарки, спечелила си прозвището „Царицата на билките“.
Източник: dunavmost
Наш бизнесмен дарил на Ванга 1,5 милиона дойче марки, пророчицата завещала всичко на държавата„Най-скром­ни­ят ми­ли­о­нер в Бъл­га­рия!“ – та­ка на­ри­чат Ван­га в Ру­сия. Сен­за­ци­он­но тв ра…Aug 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!