Учителка в… детска градина заловена с кокаин за 5000 лв. при ювелирна полицейска акция

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО Е АРЕСТУВАНА ПРИ ЮВЕЛИРНА ОПЕРАЦИЯ НА СЕКТОР „ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КРИМИНАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ” при ОДМВР в неделя следобед в Шереметя. Тогава е извършена проверка на лек автомобил „Рено”, управляван от 34-годишната търновка Г. Ч. Непосредствено преди започване на проверката тя изхвърлила от автомобила пакет.

Учителите са най-ценени в тези държави! Ето къдe e БългapияB мнoгo cтpaни yчитeлитe пoлyчaвaт ниcĸи зaплaти, въпpeĸи фaĸтa, чe тaзи пpoфecия e мнoгo тpyднa cлo…Nov 25 2019vijti.com

При извършения оглед е установено, че той съдържа 35 полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на кокаин. 35-те грама дрога са на стойност около 5000 лв., научи още „Борба“. Младата жена е задържана с полицейска мярка до 24 часа. Тя е част от група за разпространение на кокаин и е заловена, преди да извърши поредната сделка.

СКАНДАЛНОТО В СЛУЧАЯ Е, ЧЕ ЖЕНАТА РАБОТИ С ХЛАПЕТА В ЕДНА ОТ ЕЛИТНИТЕ ЗАБАВАЧКИ В СТАРАТА СТОЛИЦА. Освен това, когато тръгнала да продава кокаина, била оставила двете си деца, на 4 и 7 години, сами в апартамента.

През това време мъжът й се черпел в заведение, а при обиска у него също имало около един грам кокаин. Дилърката била с колата на съпруга си и трябвало да закара стоката за продажба на около 200 километра от старата столица, но криминалистите провалили договорката.

Засега не е ясно от колко време учителката в детската градина се занимава с наркоразпространение и кои са останалите участници в групата. Според запознати мъжът на дилърката бил добре известен на органите на МВР от доста години, а тя била изрядна на работното си място. Въпреки това обаче дали Г. Ч. ще остане на работа в сферата на образованието, е въпрос на гледна точка на нейните началници.

Нели СУКОВА

Ралица Василева след CNN:Станах учител!На 56 години не желая повече да работя в телевизия. Красивото лице на американския гигант Си Ен Ен в…Nov 27 2019vijti.com

Източник: Борба.БГ

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!