Умната жена рядко може да издържи едно от тези 6 неща

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Да обикнеш и приемеш любимия човек такъв, какъвто е, разбира се, прави една жена мъдра. Но всяко нещо си има граници, които именно интелигентните хора не разрешават да се преминават.

Смята се, че една умна жена знае кога може да затвори очи и да ви прости. Разбира се това се получава само, ако тя наистина има акъл.

Има шест неща, които, ако една представителка на нежния пол се смята за достатъчно умна и зряла, няма да допусне в живота си. Тези жени уважават както себе си, така и личното си пространство.

Една учителка остана завинаги на 59, коронавирусът я победиУчителка от Иновативно средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ е починала от коронавирус. Веселка А…Nov 12 2020vijti.com

Ето кои са тези неща:

1. Унижение

Има една особена категория мъже, които обичат да се утвърждават за сметка на жените във връзката им. Те лесно обиждат половинките си не само с думи, ами и с действия.


Мъдрата жена съумява да потисне всеки такъв опит и показва, че категорично не търпи обиди или унижения.

Умните жени обикновено предупреждават веднъж и, ако господинът не ги чуе или не иска да го стори, просто се сбогуват с него.

2. Лекомислие

Какво е това състояние при един възрастен човек? Това е състояние, в което той не осъзнава до какво ще доведат действията му, когато той не държи на думата си.

Мъдрата жена знае, че това е качество на мъже, които са инфантилни и няма никакъв смисъл да се доверява на човек, който не е способен да отговаря за действията си.

За жалост има много дами, които с години търпят такива мъже.

3. Тирания

Природата е създала различни мъже и жени. Мъжът е ловец, целта му е да си спечели жената, а това често значи да се бори за нея.

За съжаление не всички мъже разбират това и си позволяват да унижават и обиждат жените си, като буквални ги тероризират и ограничават свободата им. Забраняват им общуването с приятели и роднини, а всичко това е прикрито от ревност или любов.

За съжаление едно такова поведение няма нищо общо с любовта. Мъдрата жена разбира навреме, че мъжът до нея се опитва да ограничи личното ѝ пространство и нахлува постоянно в него и затова бързо слага край на такива отношения, преди да е станало твърде късно.

4. Зависимост

Умната жена знае, че борбата с мъж, който има някаква зависимост е безполезна. Без значение какво обещава, ако един човек е пияница, хазартен тип или взима наркотици, на него просто не може да се вярва, докато не покаже, че се е променил веднъж завинаги.

Той трябва да се лекува не защото жена му настоява, а заради самия себе си. Мъдрата жена осъзнава, че да живее с такъв човек би било ад и бяга, преди да е станало твърде късно.

5. Паразитизъм

Съвременните жени изкарват добри пари и могат да осигурят за себе си и децата си добро бъдеще.

Има много мъже, които също осъзнават това и решават да се възползват. В много двойки в днешно време ролите са сменени – дамите изкарват парите, а мъжете се занимават с децата у дома. Една мъдра жена обаче не би допуснала това.

6. Предателство

Разбира се, това понятие е много индивидуално. За някои жени това е изневяра, за други може да е нещо по-дребно.

Всяка мъдра жена има свои принципи, които не нарушава Ако тя разбере за предателство на мъжа ѝ, без значение в какво се изразява то, то тя се сбогува с него.

Турското семейство, което създаде ваксината срещу коронавирусаАмериканският фармацевтичен гигант Pfizer и германската компания Biontech обявиха, че още този месец…Nov 12 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!