Ужасът, който преживява в момента Сашка Васева, е неописуем СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тежкото здравословно състояние на Сашка Васева шокира цяла България, след като стана ясно, че тя има нужда от спешна животоспасяваща операция на мозъка. За това за първи път от Германия говори мъжът й Христо Бакърджиев.

„Състоянието й е проблематично. Нуждае се от много спешна операция заради тумора, открит в мозъка й. И въпреки обстоятелствата, се държи психически, има вяра за оздравяване“, сподели в ефира на Нова тв Бакърджиев. През цялото време на леглото в стаята до него лежеше Сашка Васева, която каза единствено: „Обичам ви“.

Сашка Васева се бори за живот навръх рождения си денПразник има днес примата на фолка у нас, но в момента тя се бори за живота си. Днес една от емблемит…Oct 12 2021vijti.com

„Всеки ден ходим в болницата. Трябва възможно най-скоро да я оперират. Туморът притиска нерви в мозъка й, и тази интервенция е жизненоважна. През годините са й поставяни диагнози – атрофия на зрителния нерв, която е абсолютно грешна. И ако това се беше хванало по-рано, сега тя щеше да бъде предишният енергичен човек.

Голямото желание на Сашка сега е отново да може да пее. Нищо друго не я интересува повече от това. Може би и затова има толкова много воля за живот и психическа сила.

След като стана ясно какъв здравословен проблем има Сашка Васева, в публичното пространство се появи и дарителска сметка. Изненадващо обаче, се оказа, че семейството не е пускало такава. „Държа да заявя, че не сме обявявали досега никакви банкови сметки. Опитваме се да се справяме сами. Приятели и познати ни се обаждат, искат да ни помогнат, да дарят. Учудва ме каква е тази сметка, която се тиражира. Ние нищо не сме пускали“, добавя още Бакърджиев.

А на въпрос дали такава животоспасяваща операция може да се извърши и в България, той отговори така: „Такава операция би могло да се извърши и в България, имаме прекрасни лекари. Но следоперационния период е много страшен, а у нас условията са абсолютно неприемливи. Затова предпочетохме да отидем в Германия. Възстановяването е Божа работа, прогнозите са различни – от 3-4 месеца може да продължи и до година-две“.

САШКА ВАСЕВА: Ослепявам заради тумор в мозъка!„Оказа се, че след толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега е…Oct 3 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!