Турски медии цитират пророчество на Ванга за покушение над Путин

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Водещите турски медии „Хюриет“, „Милийет“, „Сабах“ и други се надпреварват да цитират пророчествата на Баба Ванга. Покрай влошените отношения с Русия комшиите се скъсват да цитират приписваното на Петричката врачка пророчество, че Владимир Путин ще стане жертва на атентат в близките месеци, пише Lupa.bg.

Плашещо пророчество на Ванга за смъртоносния коронавирусБе разкрито ужасното пророчество на българската ясновидка Ванга за епидемията от коронавирус, която …Feb 21 2020vijti.com

Разбира се, особено актуална е дописката „Предсказва ли Баба Ванга коронавируса? Предсказанията на Баба Ванга за 2020 година“ във вестник „Таквим“. Тя има над половин милион прочитания само за уикенда.

Изданието посочва, че сред предсказанията на пророчицата от Петрич за 2020-та е, че Европейския съюз ще се разпадне и икономиката и изцяло ще рухне. Три големи държави ще се обединят и ще ръководят света, а властващата банкнота ще е с червен цвят.

Влаковете ще се движат със слънчева енергия. Президентът на САЩ ще оглушее вследствие на болест, а срещу Путин ще бъде организирано покушение.
Според пророчествата на баба Ванга, която напусна този свят през 1996 година, краят на Вселената ще настъпи през 5079 година.

„За всяка болка има билка“ – 20 безценни съвета от баба Ванга за здравето и храненето: Името на Ванга отдавна вече е легенда, а думите ѝ продължават да са актуални и днес, и намират нов…Feb 12 2020vijti.com

Изтчник: петел

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!