Тройно убийство навръх Цветница

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Жестока трагедия се е разиграла тази сутрин във Велинград.  Известният треньор по плуване Велчо Клешков е убил жена си и сина си, след това се е самоубил.  Между 9:30 и 10 ч. сутринта комшии, които са и роднини на загиналото семейство, подали сигнал, че нещо се случва на горните етажи над тях в апартамента на 68-годишния Клешков.

Умишлен опит за убийство в лявата лента на АМ „Тракия“!? (ВИДЕО)Лек автомобил Porsche Cayenne с бургаска регистрация е застрашил сериозно участниците в движението н…Feb 13 2020vijti.com

Пристигналите на място полицаи заварили три трупа.

В спалнята убита с нож в сърцето била бездиханната Йорданка Пенина. 58-годишната съпруга на Клешков също била треньор по плуване.  В детската стая, прободен с нож в сърцето, бил открит мъртъв 23-годишният син на семейството Владимир. Момчето било с увреждания.

В коридора мъртъв е открит Велчо, който след като първо е убил жена си, а после сина си, се е самоубил. Няма оставено предсмъртно писмо.

Владимир е единствено дете в семейството. Велчо и Йорданка се ползват с огромен авторитет във Велинград. Никой, никога не е чувал семейството да е имало проблеми.  Те са треньори в известния местен клуб „Белмекен“. На място се прави оглед. Ще бъде извършена аутопсия на телата.

Баща нахлу в пловдивско училище, дърпа учителка, плаши я с убийствоБаща нахлул  в ОУ „Княз Александър Първи“ вчера.  След като е изблъскал охраната, влязъл е в класнат…Jan 23 2020vijti.com

Източник:зажената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
„В момента най-адекватно от всички се държи Българската православна църква,…
error: Content is protected !!