Трите деца на Къро са оцелели по чудо в касапницата в ЮАР

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трите деца на Красимир Каменов-Къро от неговата втора съпруга – бившата манекенка Гергана, с която той живее от няколко години, са оцелели по чудо. Хлапетата не са разстреляни от килърите, защото малко преди в къщата да нахлуят убийците, те са били откарани на училище. Децата са на 13, 11 и 8 години и посещават българско училище. До там ги транспортират с лимузина от съображения за сигурност. 

Къщата, в която живее Красимир Каменов-Къро с жена си Габи и трите си деца. Малко след убийството, улицата бе оцепена

Всяка сутрин хлапетата заминават на даскало точно в 8 сутринта. Наемниците-екзекутори явно са били добре запознати с този факт, защото са изчакали децата да заминат и са нахълтали в имението в 8,20 ч. Предполага се, че те съвсем целенасочено са пожалили малчуганите – дори в криминална държава като ЮАР убийството на деца потриса всички и властите, както и медиите, провеждат по-задълбочени разследвания.

Директорът на българското училище, в което са учили децата на Красимир Каменов, потвърди, че по време на нападението хлапетата са били на училище. „Да, трите деца на семейството учат в българското училище дълги години. Отличници са, показват много добри резултати в учебния процес. Те са на възраст 13, 11 и 8 години. Чакаме информация от полицията, защото са обградили целия район. Познавам добре семейството”, каза Антон Николов.

С децата вече е разговарял психолог. Не е ясно какво ще се случи с тях – в един и същи ден те губят и майка си, и баща си. Не е известно дали имат други близки на територията на ЮАР. Възможно е да бъдат върнати до няколко дни в България.


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!