Тази неделя местим стрелките с 1 час напред

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тази неделя ще спим с един час по-малко.Идва лятното часово време и трябва да преместим стрелките на часовника с час напред в 3:00 часа сутринта на 29 март 2020 година (неделя). Отнася се за живеещите на територията на Република България. Денят ще започне да нараства и да се стъмва по-късно.

Астролог: 27 април ще е съдбовна дата за епидемията от коронавирус в БългарияВ България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса. …Mar 26 2020vijti.com

По план ще имаме още една смяна на часовника през есента на тази година и чак през 2021 би трябвало да спрем да местим стрелките на часовниците два пъти годишно. Това реши в крайна сметка Европарламентът през месец март миналата година след две години дебати и проучвания във всички страни от съюза за нагласите относно премахването на смяната на часовника.

Мнозинството граждани на ЕС искат въртенето на стрелките да престане, но няма единодушие дали да остане зимното или лятното часово време. По тази причина Европарламентът реши просто да няма смяна на часовото време. Всички държави, които искат да адаптират в законодателството си по-масовата сред европейските страни нагласа за оставане в летния часови пояс, ще спрат да сменят стрелките на часовниците си от март 2021 година.

До 1 април догодина държавите в общността трябва да съобщят на Европейската комисия в кой часови пояс избират да бъдат занапред. Предвижда се дотогава да приключи съгласуването между съседните държави, обявили предварително, че желаят да останат в един и същи часови пояс. Евроделегатите препоръчаха на всички държави да бъдат сговорчиви със съседите си, когато решават къде ще се разположат във времето, за да няма проблеми в комуникацията между тях и в целия единен пазар на ЕС. Нагласите у нас показаха, че хората също са за лятно часово време.

Топ астролог за COVID-19: Зад коронавируса се крие алчността на световния елитПубликуваме без редакторска намеса мнението на астролога Силва Дончева за коронавируса от Китай, кое…Feb 26 2020vijti.com

Източник:дунавмост

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!