Тази могъща молитва към Св.Мина помага във време на изпитания – Амин!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

В моменти на изпитания и трудности отправяме молитва към Небето и молим за помощ. Една от най-силните известни молитви е молитвата към Св.Мина, която е помогнала на мнозина в най-трудните им моменти. Днес ще ви дадем текста на молитвата, чиито думи са способни да вършат чудеса, стига да ги изрече човек с вяра в сърцето.

И помнете, Господ ни праща само изпитания, които можем да преодолеем!

Църквата публикува молитва за избавяне от новата епидемияMолитва за избавяне от новата епидемия публикува на своята фейсбук страница пловдивският храм „Св. Н…Mar 14 2020vijti.com

Молитва към Свети Мина

Ти, Свети великомъченико Мина, горещ наш защитник в скърбите и нещастията ни, който предпочете небесното войнство повече от земното, а честта, славата, богатството и временните удоволствия съумя да обърнеш в любов към Христа, изцери душевните и телесните болки на …. (името).

Запази ни здрави и непокварени ….

(името), вразуми нас …. (името), които сме потънали в духовната бездна на завистта и користолюбието.

Запази душевна и телесна чистота на … (името), от всички плътски пожелания и страстни изкушения, защити ни от нашите видими и невидими врагове, които безпричинно ни притесняват и измъчват нашата смирена душа, прогони всякакво сатанинско и лукаво на врага действие и ни очисти от нечистите духове, които зловредно влияят на нашия ум.

Аз…. (името), сега смирено моля със сърце изпълнено с вяра, помогни на … (името) в тези нужди, в които се намира  и изпълни тази смирена молба: скърбите и плача на твоите раби, които с вяра ти се молят обърни по- скоро в радост и всички запази от Божия гняв и от вечното наказание, защото твърдо сме уверени, че с Твоето ходатайство и с Твоята силна помощ ще бъдем спасени и избавени от всякаква скръб, и беда, та да прославим чудния чрез твоите светии Христа Бога, който с благодатта и добросърдечието си ще ни дарува мирен, спокоен и безгрешен живот, за да го преминем благополучно, а в бъдещия – да застанем от дясната му страна на всичките светии на човеколюбието на безначалния Отец, Пресветия, Преблаг и Животворящ негов дух.

В Твое име и в името на Господа Бог, нашия Иисус Христа, Амин!

Илиана Раева сподели чудотворната молитва, която ѝ е помагала в тежки мигове, вдига болните на крака: Интересен пост в социалните мрежи сподели златното ни момиче и отскоро баба на второ внуче, Илиана…Mar 19 2020vijti.com

Източник:зажената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Бойка Николас е родена в София. Магистър по  испаноамериканска литература.…
error: Content is protected !!