Сътресения в Nova: Синът на Аня Пенчева скочи на Виктор Николаев

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Синът на Аня Пенчева – състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов и неговата приятелка Ива Русинова бяха привикани в полицията и разпитвани във връзка със скандал, при който е бит бизнесменът Ахмед Шерифов на летището край Сапарева баня.
Двамата дадоха подробности за инцидента пред Нова тв.
„Не съм се натискал да идвам, вие ме извикахте.
Имам въпрос към г-н Виктор Николаев.
Спомняте ли се последния път, когато ме поканихте?, поде заядливо Ангел Караньотов.
Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева: Изясняват дали е участвал в побой над бизнесменШест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, научи HotArena. Младежът се оказва…May 22 2019vijti.com

„Споменът ми е, че имаше проблем, че е влязъл с мотор в мол“, отвърна водещият на Нова тв.
„Тогава имаше много хубави поводи, но за тях не ме извикахте. Има някакво садистично чувство, че съм син на Аня Пенчева и си нося бремето. Цялата информация е грешна. Нито сме били през нощта някъде, нито сме били на пътя.
Става въпрос за един господин, който е агресивен и заплашва жени и мъже. В деня, в който това се е случило, е отправял заплахи с особена жестокост към Ива“, разкри синът на Аня Пенчева.

„Каза ми, че няма да остана здрава на тази писта. Трябвало да ми се покаже на живо и че съм щяла да пострадам. Обадих се на Ангел, за да му кажа, че съм притеснена и съм сама на една писта с цигани, които ни заплашват.“, добави Ива Русинова.
„Разпитани са всички, излежал съм си 24 часа. Има заплахи. Защо полицията не обърне внимание на това. Господинът събира групировка, има заплахи и след това. Това, че аз съм отишъл и са му счупили зъбите някакви хора, не го прави автоматично невинен.

Тя ми звънна на ръба да се разреве, че въпросният господин ще я бие. Г-н Николаев, вие като мъж как ще реагирате, ако вашата жена е заплашена“, попита разгневено състезателят по мотоциклетизъм.
„Отивам сам и в този момент се разиграва някаква свада. Това, че съм бил там и съм син на Аня Пенчева не ме прави виновен. Нека някой от тези 30 човека да каже дали аз съм бил замесен в боя. Преди 6-7 години бях момчето от мола, сега ще съм биячът от летището“, изригна наследникът на известната актриса.
„Мен ме пребиха на пътя преди 4-5 години, подадох жалба и нищо по-нататък не се случи“, разкри още Русинова.
Двамата разказаха, че не знаят кой е викнал полиция.
Източник: Марица
Петя Дикова издаде с какво ще се занимава оттук насетне: Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков пренареди приоритетите сиРодилата преди по-малко от месец водеща на предаването „COOL…T” Петя Дикова се чувства отлично в н…May 19 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!