Супа от прилепи може да е причинила епидемията от коронавирус

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Разпространението на смъртоносния коронавирус може да се дължи на консумация на супа от прилепи. Това съобщиха от dailystar.co.uk, след като в онлайн пространството се появиха снимки на хора, консумиращи деликатеса в Китай.

Смъртоносната китайска болест тръгна по светаКитайка бе поставена под карантина в Тайланд заради мистериозен щам на коронавирус само дни преди ки…Jan 15 2020vijti.com

Експертите смятат, че прилепите може да са преносители на вируса, който досега е отнел живота на 17 души. Според статия, публикувана в китайски научен бюлетин, наподобяващата пневмония болест е била подценена от научната общност.

Китай е потвърдил информация за над 500 случая на болни хора. Провинцията Ухан е поставена под карантина, тъй като вирусът продължава да се разпространява.

Все още не е доказано, че вирусът се предава директно от прилеп на човек, но учените смятат, че може би съществува „неиндетифициран посредник“. Някои считат, че гостоприемник може би са змиите, които често ловят прилепи.

Истината: Дъщерята на Сашо Божков издъхна от полиорганна недостатъчностДъщерята на бившия вицепремиер Александър Божков – Мина, е издъхнала вследствие на полиорганна недос…Jan 23 2020vijti.com

Източник: Traffic News

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!