Стефан Данаилов изпадна в кома: Големият актьор бере душа във Военномедицинска академия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Големият актьор бере душа във Военномедицинска академия, дробовете му се пълнят с вода
Големият Стефан Данаилов е изпаднал в кома! Източник на Lupa.bg от Военномедицинска академия в София съобщи тъжната новина, че днес състоянието на любимия артист на България се е влошило рязко. Ламбо от седмица е под наблюдението на лекарите във ВМА, където беше приет по спешност в Интензивното отделение.

Ламбо приет във ВМА с опасност за живота: Стефан Данаилов е настанен в интензивното отделениеСтефан Данаилов е приет по спешност във Военномедицинска академия (ВМА) в София, научи Lupa.bg. Спор…Oct 9 2019vijti.com

От пресслужбата на Военномедицинска академия официално отказаха подробности. Все пак научихме, че актьорът събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция.

След инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Не е тайна, че Стефан Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време преживя и онкологично заболяване.

Очаквайте подробности!

Какво се случва със Стефан Данаилов: Положението му не е никак розовоOчeвиднo cлeдвa дълъг pexaбилитaциoнeн пepиoд
Πo вcичĸo личи, чe пoлoжeниeтo нa Cтeфaн Дaнaилoв нe e…
Sep 20 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!