Слуховете, че Слави Трифонов ще купува телевизия „Евроком” се оказаха неверни: Дългия е хвърлил око на друг ефир

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Дълго тиражираните слухове, че Слави Трифонов ще купува телевизия „Евроком”, се оказаха само слухове. Източник на Lupa.bg сподели, че шоуменът с политически амбиции няма намерение да придобива цяла телевизия, а само пакет ефирно време в малко известната TV1, собственост на неговия приятел Румен Ковачев.
Според непотвърдена информация двамата вече са разговаряли, но няма данни да са постигнали конкретна договорка.
Причината Трифонов да не посегне към цяла телевизионен канал, а само към порция от ефира, е повече от прозаична – липсата на достатъчно финанси. Слави се отказал да придобие „Евроком“ заради огромната цена, поискана му за собствеността й – 12 милиона евро.
Петър Волгин обясни защо Слави Трифонов ще спечели изборитеЗащото е създател на най-добрия шоу-продукт в България през последните 30 години. Защото знае какво …Aug 10 2019vijti.com

На този фон сериозната инвестиция за придобиването на телевизия ще е изключително трудна за възвръщане, което прави вариантът непривлекателен.
Много по-изгодно за Слави Трифонов е да закупи в дългосрочен план ефирно време в действаща телевизия, в която да развие свое шоу с политически нюанси плюс няколко проекта със социална насоченост, които да са трамплин за политическата му формация. Както първо Lupa.bg съобщи, партията на Трифонов най-вероятно ще се казва „Промени тази държава”, а не „Няма такава държава“.
Според нашите източници преди да оповести публично намерението си за собствен медиен и политически проект, Слави Трифонов се хвърлил в дълбокото с оферта и към братята Пламен и Румен Вълневи.

Бизнесмените от Чикаго са собственици на затворилата врати BiT, която шоуменът смятал за удобен вариант за осъществяване на намеренията си.
До купуване на телевизията обаче не се стигнало, тъй като двете страни не постигнали консенсус за цената.
Така Дългия и екипът му опрели до варианта да поберат идеите си в пакет от 6-7 часа ефирно време в TV1, вместо да се влагат милиони в цяла телевизия. Хубавото е, че медията на Румен Ковачев, който е снимал всичките концерти на Дългия, разполага с отлично кабелно и сателитно покритие в цяла България. За капак кабеларката има договори както с големите оператори, така и с разпространителите на сигнал в най-малките населени места, което отваря възможност за достигане до огромна аудитория.

Което е най-важно за Слави и мечтата му да „промени тази държава”.
Трифонов няма да разчита само на „телевизора“, а и на интернет. Въпрос на най-близко бъдеще е да заработят онлайн платформи в социалните мрежи, които да излъчват на живо шоуто на Слави Трифонов. То ще върви паралелно и по кабеларката TV1.
Източник: Лупа
Би Ти Ви изпусна „златната си кокошка“: Напускането на Слави Трифонов я сринаНапускането на Слави Трифонов срина Би Ти Ви. След края на „Шоуто на Слави“ е любопитно да се види к…Aug 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Мая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. висаджийски бос…
error: Content is protected !!