Слави Трифонов подарява чрез томбола „Мерцедес“ и над 1400 вещи на световни звезди

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Уникален жест към зрителите на „Шоуто на Слави“ реши да направи Слави Трифонов. Водещият ще подари лимузината „Мерцедес“, с която са се возили световните знаменитости, гостували в предаването му, както и 1435 вещи, подарени му от всички звезди, сядали на диванчето.
Вечерното шоу на Дългия слиза от екран, а последното издание ще бъде на 31 юли, когато изтича договорът му с медията.
„Това шоу не е мое и на моя екип, то е наше, ваше – общо.
През всичките тези години получих много подаръци от гостите ни и съвсем справедливо смятам,
че не трябва да стоят в мен, а във вас.
Слави Трифонов: На 31 юли тази година „Шоуто на Слави“ ще спре да съществуваМоят договор изтича на 31 юли тази година. На тази дата „Шоуто на Слави“ ще спре да съществува, заяв…May 7 2019vijti.com

Получил съм 1435 подаръка от гостите – световноизвестни, различни хора. Към тях прибявам диванчето, моя стол, 6 портрета, както и 9 книги с мислите и пожеланията на гостите.
Всеки един оставяше своята следа.
Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора,
гостували в шоуто.
Ще ги раздам на вас чрез томбола“, обяви Трифонов.

Сред предметите са топка на „Реал“ (Мадрид) с автографи, пистолет от Жан-Клод ван Дам, Библия и кама от Трифон Иванов, бухалки от грациите, книги от Димитър Пенев, Георги Калоянчев, Шимон Перес, Люк Бесон, тениска автограф от Пеле,
японски бамбуков меч, икона на Васил Левски от Люпко Петрович,
тениска и бокови ръкавици от Долф Лундгрен,
халба от Франц Бекенбауер, снимка на семейството на Михаил Горбачов от самия него, тениска и шал от Димитър Бербатов, нож с гравирано послание от Джоко Росич и др.

Най-голямата печалба обаче ще бъде „Мерцедес S класа“.
Както вече стана ясно,„Шоуто на Слави“ спира да се излъчва и влиза в историята. Това обяви самият той, като напомни, че предаването му навършва 19 години. В прочувствена реч шоуменът призна, че договорът му с bTV изтича на 31 юли и той сам е взел решение да не го подновява. Като причина Слави изтъкна медийната среда у нас, в която шоуто все по-трудно се вписвало.
„Затова реших да не подновявам договора си и това няма нищо общо с бТВ“, каза той. После благодари на всички шефове в телевизията, с които е работил, припомни първите си предавания „Ку-Ку“ и „Каналето“ и пусна първите песни, с които е започнал кариерата си.

Започнахме с едно изречение, ще свършим с него: „Прави каквото трябва, да става каквото ще“.
Източник: ПИК
Втори шанс: Слави Трифонов го спаси от глад и мизерия, а днес е известен в цяла БългарияСлави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С присъединяването си към звездния екип н…May 5 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!