Слави Трифонов: Аз премиер няма да ставам

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ще изненада ли Слави Трифонов, като стане премиер на България в едно бъдещо правителство, излъчено от „Има такъв народ“? – отговорът дава самият лидер на партията.

Трифонов заявил категорично пред най-големия форум на партията си, че няма никакви амбиции за пост във властта, пише „Марица“, позовавайки се на свой източник.

Ивайло Цветков: Не чух никой да каже най-важното за Слави ТрифоновСлави Трифонов има право да постъпи както намери за добре, още повече при този изумителен резултат –…Apr 13 2021vijti.com

„Както и да направим на изборите, аз премиер няма да ставам“, категоричен бил Слави пред съпартийците си.

„И здравословното състояние не ми го позволява, и езици не говоря. Няма да се излагам като едни други хора, като се виждам с политици от други страни. Тази работа е за млади и образовани хора. Целта ни е да им дадем път“, обявил Слави пред партията си.

Предстои да видим дали Трифонов смята да рискува, правейки правителство. Но по-вероятен изглежда вариант със служебен кабинет и извънредни избори.

Камен Во за Слави: И Исус не можа да убеди жителите на Йерусалим, че е дошъл, за да ги спасиКамен Воденичаров, дългогодишният приятел и водещ в телевизията на Слави Трифонов, даде обширно инте…Apr 13 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Утре в "Безмилостен град": Джерен и Шениз преговарят за брака…
error: Content is protected !!