Слави от the Clashers „закопа“ участничка в „Стани богат“ / ВИДЕО

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Участничката тази вечер в „Стани Богат“ е с награда за най-влиятелна личност под 40. След тежка и дълга депресия, Виктория Викторова поема нов професионален път, свързан с психическото здраве. Организирала е множество гейминг събития. Тайната за нея е в игрите, високите технологии и психичното здраве.

Водещият на „Стани богат“ запозна дъщеря си с новата жена в живота муЕкранният мафиот Джаро, както наричат Михаил Билалов, запозна по-голямата си дъщеря с любовницата си…Jan 8 2022vijti.com

Въпросът, който я изхвърли от играта бе:

Как през Средновековието са наричали свободните граждани на немските градове?

Възможните отговори бяха: A: Хамбургери; B: Бюргери; C: Немци и D: Прусаци

За този въпрос Виктория се обади на приятел, който се оказа известният инфлуенсър Слави Панайотов от Пловдив, известен със своя канал в You tube. За съжаление, той не успя да и помогне и си призна, че не знае верния отговор.

Коментарите в мрежата не закъсняха, споделяме някой от тях:

„Още една „мега-влиятелна личност под 40″ и с мега-ниска обща култура ! Да живеят хамбургерите !“

„Още утре ще и пратя колет с „хамбургери“ по еконт.“

„Ужас, ужас със тия германци. Че и джокерът й се има за умен. Книги пише, и то исторически на поразия.. ! Инфлуенсър! Думи нямам.“, възмущават се потребителите във Фейсбук.

Голям гаф в „Стани богат“! Скоро не бяхме виждали подобна издънкаПредаването „Стани богат“ се завърна преди дни на малкия екран и вече пълни всички хумористични рубр…Jan 7 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!