Слави бори наследника си с Димитър Рачков

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Конкуренцията в телевизионния ефир става все по ожесточена. Слави Трифонов не си губи времето и готви сериозен удар срещу bTV, когато в понеделник, 27 януари, в ефира й стартира новото развлекателно предаване – „Вечерното шоу на Николаос Цитиридис“.

Слави Трифонов пита: Koe новогодишно изказване подкрепяте?Слави Трифонов публикува анкета във „Фейсбук“, в която пита: Кое изказване подкрепяте? Toва на Румен…Jan 3 2020vijti.com

Реакцият на Дългия не закъсня. От 7/8 ТВ пратиха съобщение до медиите за по-специално и различно предаване на Дългия. Специален гост във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, пише в съобщението.

Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа“, обявиха от 7/8 ТВ.

Шоуто на Цитиридис е в 22,30 ч, когато се излъчваше и шоуто на Слави по bTV – едва половин час по-късно от излизането на Трифонов в ефира на собствената му телевизия. На практика по едно и също време.

Учиндолецът вече осигури една изненада наскоро, като покани бившия си щатен актьор Виктор Калев за изява в личния му ефир. За съжаление на феновете на таланта от Златоград, той се появи еднократно, при това с няколко изтъркани скеча с Деса Поетеса. Дали сътрудничеството между Дългия и Рачков има по-голям потенциал, предстои да установим.

Източник: ЛУПА

Слави Трифонов възмутен за новия министър: Ей, Богу!С цитати на Достоевски и Гогол Слави Трифонов изрази своето мнение за назначението на новия министър…Jan 16 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!