Скриха седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер под фалшиво име

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Михаел Шумахер е с фалшива самоличност в парижката болница
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е настанен в парижката клиника „Жорж Помпиду“ под фалшиво име, пише „Паризиен“.
Изданието уточнява, че това не е първото лечение на 50-годишния германец в болницата. Той преди това два пъти се е подлагал на терапия със стволови клетки от проф. Филип Менаше. Те са извършени през пролетта.
Поредното лечение е трябвало да се проведе в края на юли, но е било отложено заради здравословен проблем на Шумахер. След това посещението в болницата е отложено за началото на тази седмица, когато проф. Менаше се е завърнал от годишен отпуск.
Семейството на Михаел Шумахер покани телевизионен екип в дома муСемейството на Михаел Шумахер за първи път пуска телевизионен екип в дома си. Роднините на големия а…May 16 2019vijti.com

Шумахер беше приет в клиниката в 15:40 часа в понеделник. Лечението по график трябва да започне днес, а утре германецът да бъде върнат в дома си в Швейцария.
При някои от предишните си посещения в болница „Жорж Помпиду“ легендата на Формула 1 е бил транспортиран с хеликоптер, услуга ползвана дори от държавни глави, лекували се в клиниката.
Този път Михаел Шумахер е докаран с линейка от Женева. При пристигането носилката е била закрита от параван, за да не се вижда кой е пристигналият пациент, предават от Блиц.

Припомняме, че семейството на Михаел Шумахер за първи път пуска телевизионен екип в дома си. Роднините на големия ас решили, че е най-добре да поканят телевизионния екип в жилището си и да разкажат от първо лице историята на живота на пилота от Формула.
Немските продуценти Михаел Вех и Ханс – Бруно Камертенс получили пълна подкрепа от семейството на известния германец и него самия, за да снимат документалния филм „Шумахер“.
Премиерата е предвидена за 5 декември, но организаторите не са коментирали, дали самият Михаел Шумахер ще застане пред камерите им. Пилотът на Формула 1 от 2013 година не се е появявал публично пред обществото.

В документалния филм за Шумахер място намират различни неща от живота му – снимки и архивни документи свързани с пилота, разкази от най-близките му хора, спомени, интервюта с членове на семейството му. Пред камерите застават наистина онези, които се борят всеки ден за него – съпругата му Корина, баща му Ролф Шумахер, както и децата на пилота – Мика и Джина.
Източник: Разкрития.ком
Михаел Шумахер изненадващо е напуснал имението си в Швейцария, мести се да живее другадеMиxaeл Шyмaxep ce пpeмecти нa Maйopĸa, нaпycнa Швeйцapия Mиxaeл Шyмaxep зaминa зa Maйopĸa. Πилoтът o…Mar 1 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!