СКАНДАЛНО ВИДЕО: Как бившият кмет от ГЕРБ Иван Тотев урежда избори в Пловдив през 2009 г.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Кадрите се превърнаха в истинска интернет сензация

Бившият пловдивски кмет Иван Тотев е главен герой във видео от далечната 2009-а година, което се превърна в истинска интернет сензация в последните дни. В клипчето Тотев дава инструкции на активистите за изборна победа в пловдивския квартал „Столипиново“.

Мая Манолова: Хора на Борисов ми предлагаха пари, за да не участвам в местните избори. Борисов ме попита: Предложиха ли ти всичкоОтидох на среща при Васил Божков по негова покана, да потърся подкрепа за местните избори, тъй като …Mar 26 2021vijti.com

Сред скандалните признания на Тотев е купуване на статии в местния в. „Марица“, както и уреждане на „недействителни“ бюлетини в районните избирателни комисии.

„Това е много секретно – поръчали сме платени статии във в. „Марица“, едната платена статия е на Петър Петров, а другата платена статия е на Яшар Асан. Ще излезе утре и се акцентира за бъдещото управление в района със силни заглавия. Поръчали сме 3000 надтираж. В момента имаме около 900 гласа в „Столипиново“ и ако тях ги нямахме щяхме да загубим изборите“, коментира Тотев.

На 16 януари 2017 г. Иван Тотев беше отстранен от кметския пост по обвинения в злоупотреба с обществена поръчка за Зоологическия кът. На 24 януари 2017 г. Апелативният съд отменя това решение, но ПП ГЕРБ не го издигна за следващ мандат, като Тотев тогава каза, че има нужда от почивка и увери, че цял живот ще работи за Пловдив, защото изпитва огромна любов към града.

Сега бившият кмет е втори в кандидатдепутатската листа в Пловдив от ГЕРБ.

Самоубил се младеж с писмо до Борисов: Вие ми отнехте живота. Дано народа да се събуди след моята саможертваПубликуваме без редакторска намеса! Здравейте казвам се Милен. Няма да си кажа името, не искам да на…Mar 26 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Дживан от „Безмилостен град“ – откровено за нещастното детство и…
error: Content is protected !!