Симона стана център на луд скандал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вълна от гняв сред зрителите предизвика поведението на Митко от „синия“ отбор. Той показа една доста грозна страна от себе си, а именно непредизвикана ревност, достигаща чак до невъздържание от агресия. На Димитър това не му е първия път, в който избухва неконтролирано. Гатьо бе първият с когото за малко не влязоха в схватка.

Беше си показал ци*ите вчера нали в басейна?, обвини Нинов за това може би, че е влязъл гол в басейна. За две минути изчезнах и видях какво стана. Люто се закани, че извън предаването последствията са щели да бъдат много тежки.

Черен си ми пред очите, аз те знам, ти си лаладжия, започна да сипе обиди по адрес на Нинов, който едва успя да запази спокойствие, въпреки буйния си характер.

Ако има нещо аз ти се извинявам. Нямам нищо към Симона. Ако съм те издразнил с нещо пак извинявай. Незнам какво те е накарало да си промениш мнението и съжалявам, защото те имам за близък.

Аз съм първичен, говоря ти за вчерашната ситуация. Изчезнах за точно две минути, връщам се, ти киснеш там, на какъв се правиш? Ти си пълен лицемер и сега ми наглееш.

Такива обиди не мога да изтърпя дълго, сподели по-късно Нинов. Аз за такива работи съм лежал две години и половина, не, не, ще направя беля наистина. На крачка съм, познавам се, имам много гаден характер, не мога повече да търпя това.

Този конфликт се разрасна и резултатът е, че най-вероятно тези двама мъже ще трябва да бъдат разделени.

Зрителите застанаха на страната на Нинов в конкретната ситуация.

Митко се кара. Нинов няма претенции към момичето. Защо не показаха сцената на басейна? Почвам да се чудя,дали Симона не врътна нещата…. 😅😅😅😅 Вчера, по време.на играта тя не седна до Димитър. Стоя между други двама…..🙂 Знае ли човек…

Каквото и да е правил Нинов навън, вчера няколко пъти се опита да се разбере с Димитър, който открито го провокираше.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!