Симона се нуждае от кръв

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Красивата Симона, която пострада най-тежко при ужасния инцидент на спирка „Тракия“ в понеделник сутринта, се нуждае от кръв за предстоящите операции.

Това съобщават за Varna24.bg приятели на семейството, които публикуват и призив в групата „Виждам те КАТ-Варна“.

Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофаБившият синоптик на Би Ти Ви напусна заради двойно по-голяма заплата в държавната фирма „Ръководство…Nov 9 2019vijti.com

В петък от МБАЛ „Св. Анна“ съобщиха за медията ни, че момичето е стабилизирано, но все още в тежко състояние.

Припомняме, че след катастрофата Симона бе настанена в Реанимация с тежка черепно-мозъчна травма, травма на гръдния кош и крайниците заедно с 28-годишен мъж, който също пострада много тежко и първоначално също беше с опасност за живота. Впоследствие той беше стабилизиран и след подобрението му преместен в отделението по Ортопедия.

По информация на близките и към момента Симона е в кома, а всички се молят час по-скоро тя да преодолее критичния момент и да се подобри.

Предвид предстоящите множество операции обаче, приятели на Симона започнаха още от вчера да даряват кръв с призива към всеки, който има възможност да го направи, да се включи, тъй като битката за възстановяването на 14-годишното момиче ще е дълга и тежка.

Всеки, който има възможност и желание да дари кръв може да го направи в кръвния център, който се намира в двора на МБАЛ „Св. Анна“, с уточнението, че дарява за Симона Петрова Костадинова, а след това да занесе бележката в отделението по Реанимация към болницата.

Варненската медия не уточнява от коя кръвна група се нуждае пострадалото момиче.

Шофьор избяга от мястото на смъртоносна катастрофа, без да знае, че е блъснал съпругата и сина си (СНИМКИ)В китайската провинция Шандун водач е избягал от мястото на ПТП, оставяйки жена си и детето си да ум…Oct 29 2019vijti.com

Източник: dunavmost

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!