Симеонов: Магазинерите да се глобяват по 300 лева, за това, че обслужват непослушните клиенти, които не са си поставили маска

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

За мен противоепидемичните мерки бяха бързо разхлабени, особено за някои е още рено. Например провеждането на мачове – там няма никакъв контрол, ще има цели сектори, където ще бъдат празни, но в други ще има големи струпвания, ще се поздравяват, няма да спазват дистанция и ще се заразяват. За съжаление в Министерски съвет в момента има едно нечисто надпреварване по отношение разхлабване на мерките, кой да бъде по-добър от другия, не слушат щаба, а тези пет човека, които ни спасиха от епидемията ние ги заклеймихме и в момента никой не ги слуша.

Маска със сода- почиства лицето от пъпки, омекотява и премахва бръчките, край на скъпите кремовеВ кухненският ви шкаф има истинско съкровище- сода за хляб. Този продукт може да замени скраб, тониц…Jun 21 2020vijti.com

Това коментира в ефира на Нова тв Валери Симеонов.

Другите мерки, с които много се избърза са в любимия ми бранш туризма. Те са освобождаването и разрешаването на работа на дискотеки и барове с препоръката да се запълват само на 50%. Кой ще ходи да ги брои тия 50%!? Това е просто имитация, това е лицемерие. Баровете и дискотеките не трябваше да се отварят, категоричен е Симеонов.

Всеки министър иска да се хареса на хората и затова се разхлабват мерките. Но ние нямаме най-важното условие, което постави щаба – контрола. Аз като пътувам в България по бензиностанции масово не ползват маски, правят ти кафе и ти го дават, а маската отдолу, под тезгяха сложена, коментира Симеонов.

Всички са хора, всички с огромно нетърпение очакваха преодоляването на тази епидемия. Хората трябва да бъдат плашени, защото другата крайност е пълно разхлабване на мерките. Аз бих препоръчал на министър Ананиев да допълни своите заповеди с една нова – 300 лева глоба за всеки продавач в магазин, който обслужва човек без маска. Това защо не се направи. Касиерката, която е обслужила днес няколко клиента без маска, да получи глоба за всеки един от тях. И касиерката трябва е с маска, и клинтите й и да не обслужва такива клиенти, които не спазват правилата. И за единия трябва да има глоба, и за другия, посочи той.

Трябва да има будно гражданско съзнание, хората трябва да подават сигнали в полицията, когато видят нередности, че се обслужват клиенти без маски, че има струпвания на хора. А полицията трябва да налага санкции. Не е работа на Фандъкова да излиза и да казва, че глоба от 300 лева е много скъпа, посочи той.

Имах 3 косъма на кръст, докато не започнах да си правя тази маска с кисело мляко, сега косата ми стана тройно по-голямаВсяко момиче и жена иска косата й да е красива и здрава, да не се къса и да изглежда великолепно. Но…Jun 12 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!