СИЛНИ ЕМОЦИИ в „Гласът на България“! Дъщерята на Таланта просълзи Иван Лечев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изпълнението на дъщерята на легендарния лекоатлет Николай Антонов – Никол и Йосиф, просълзи Иван Лечев. Това стана по време на вокалния им дуел в „Гласът на България“.

Изпълнителите на Дара изпяха „Lovely“ на Били Айлиш и Калед. Те успяха да разчустват всички, а Лечев дори избърса потекла сълза.

„Почувствах се като в по-добър свят. Явно и двамата сте някакви много добри същества и го показахте“, заяи Мастера.

В другия двубой от нейния отбор се изправиха Александър и Валерия. Дамата излезе победител, но Миро си открадна тийнейджърът.

Лечев беше развълнуван и от последния вокален дуел между Арканджело и Марин от отбора на Мария Илиева. Мастера отново се просълзи и отиде да ги прегърне. Самата певица имаше огромно затруднение кой да избере, но се спря на Марин. Дара пък реши и открадна Арканджело.

В крайна сметка Никол спечели вокала и продължи към нокаутите. Йосиф отпадна.

Битката между кубинката от Димитровград Сарай и Мартин вдигна на крака журито и публиката. Изпълнителите от отбора на Миро се представи с „Фантомът от операта“. В крайна сметка към нокаутите продължи Мартин.

Думите на победителя за това, че иска да даде нещо на сина си, с което да се гордее, защото са отчуждени, разчуства всички.

„Хвана ме направо за сърцето. А мислех, че няма да рева тази година“, заяви Иван Лечев.

От неговия отбор в двубой се изправиха Георги и Гергана. След „Този филм“ на Дони и Нети напред продължава Лечев направи стратегически избор. Заложи на по-готовия Георги.

Напред от тима на Мария Илиева продължава Полина. Нито един от треньорите не направи кражба този път,

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!