Сашо Кадиев счупи тъпомера в сутрешния блок – голяма излагация!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нова вълна от зрителско недоволство се надигна срещу Александър Кадиев след поредния му гаф в ефир . Въпреки това обаче водещият запазва удивително спокойствие и здраво се е „закотвил“ в стола на водещ, въпреки потоците от хейт в мрежата.

Причината за поредната излагация стана разговорът на гостите в студиото и водещите, които с носталгия си припомниха 90-те години на миналия век.

Технологиите за аудио и видео от тази епоха отдавна са нещо като мания, особено на фона на съвремието ни, в което всичко е вече дигитално.

Сашо Кадиев, Деси Стоянова, певицата Вики Терзийска от „Мастило“ и гласът на „Остава“ Свилен Ноев се прехласнаха по времето на касетките.

Свилен разказа, че има колекция от около 1000 часа музика на такъв носител в родното си Габрово. Той призна, че като младеж е слушал всичко – от Марая Кери до „Слейър“.

Да не остане по-назад, Сашо Кадиев заяви, че скоро е намерил една стара видеокасета на полето. Че историята е скалъпена обаче стана ясно още на следващото му изречение. По думите му, на видеокасетата имало два филма, „от двете страни“. Тези думи или са разсмели, или са ядосали хората, които наистина са гледали филми на домашно видео през 80-те и 90-те. Те прекрасно знаят, че видеокасетите имат само една страна, за разлика от аудио, при които магнитната лента е разделена на две писти, пише „Вихрогон“.

Вики пък припомни, че за да се пестят батериите на уокмените, касетките са се пренавивали с молив. Това се оказа познато на всички в студиото, а певицата коментира, че много от децата не знаят нищо за това, което навремето е правило всяко хлапе.

Бой зад кулисите? Сашо Кадиев ударил по носа Дани ПеткановДуетът водещи от „България търси талант“ Сашо Кадиев и Дани Петканов се събра отново в студиото на b…Sep 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!