Сашо Кадиев палува с любовница посред бял ден:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От месеци в светските среди се шушука, че водещият на сутрешния блок по бТВ, Сашо Кадиев , си има любовница . Припомняме, че от известно време той и майката на детето му, Таня Тончева, не делят един покрив.

Сега вече няма никакво съмнение, че Кадиев има нова жена в живота си. 37-годишният водещ на „Преди обед” бе спипан „на кавъп“ през седмицата от папараците нa Уикенд.Те засякоха сина на Катето Евро да се натиска с новата си изгора на улицата. Двамата не криеха чувствата си – държаха се за ръце, прегръщаха се нежно и се целуваха по вратовете, устите и бузите.

Със същата млада жена Кадиев беше заснет и миналата пролет в градината на ресторант в Южния парк, но интимностите им бяха доста по-деликатни. Тогава някой можеше да си помисли, че са просто приятели, излезли заедно на заведение.

Сашо Кадиев семейство

Девойката, покорила сърцето на Сашо, е стройна брюнетка с дълга коса, а той е по-нисък от нея. Разликата в ръста им е причината напоследък водещият да ходи само с маратонки с висока платформа – те го повдигат с няколко сантиметра.

Онзи ден Кадиев изскочи почти на бегом след ефир на паркинга на Би Ти Ви и докато вървеше към червената си мазда, телефонира на приятелката си. „Идвам”, осведоми любимата си той, метна се на возилото и го подкара към „Манастирски ливади”. Именно в този столичен квартал донжуанът от Кокаляне е свил гнездо с дългокраката си фаворитка. Двамата обитават апартамент в нова кооперация.

Когато маздата на Сашо заби спирачки пред блока, от входа излезе да го посрещне любовницата, пременена в дълго до коленете сребристо яке. Щом я зърна, Кадиев направо засия. После й се хвърли и започна да я прегръща и целува. Накрая хванати за ръце, „гълъбчетата” се отправиха пеш към близкия магазин за хранителни стоки.

Че екранният партньор на Деси Стоянова и майката на дъщеря му са в конфликт, се знае отдавна, но самият той дълго и упорито отричаше да има семейни проблеми. „С Танчето сме заедно, всичко е наред!”, казваше звездата на „Преди обед”. По-късно обаче свали гарда и в интервю спомена, че не гледа на жена си като на любовта на живота си. А когато веднъж Мартин Карбовски го избъзика в директен ефир със слуха за метресата му, не направи коментар, а просто се изчерви като добре узрял домат.

Според източници на „Уикенд”, Катето Евро е категорично против новата сърдечна тръпка на сина си. Актрисата ветеранка е много привързана към снаха си Таня, а и не иска живее разделена от 6-годишната си внучка. Кинозвездата се надява страстта на Сашо към брюнетката да угасне и той да отново да се събере с жена си. Кадиев обаче очевидно здраво е хлътнал и по всяка вероятност ще направи стъпки към узаконяване на връзката си с любовницата.

Ето коя е новата жена на Сашо Кадиев Водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев върти любов с висока, млада и стройна дама, която живее в ст…Jan 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!