Родители се оплакаха: 2-годишното им детенце е било пребито в детска градина

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Родители сигнализираха, че 2-годишното им дете е било пребито в детска градина. Снимките на пострадалото дете веднага заляха социалните мрежи, а случая бързо придоби широка общественост. Родителите на детето са потресени от случая.
Към момента е установено, че момченцето е било на детска градина „Пролет“ в Панагюрище. Дядото на детето отишъл да го прибере от заведението, но като го взел видял синини по лицето му. Детето било неспокойно и плачело.
Като попитал учителите във заведението, те му обяснили, че детето е ухапано. В медицинското удостоверение обаче се посочва, че детето е било насилено в областта на лявата и дясната буза.
Възпитателка в ясла наказа 2-годишно да се пържи на люлка, момиченцето било цялото в рани заради силното слънцеВъзпитателка от частна ясла в центъра на София е оставила 2-годишно момиченце да се пържи в продълже…Jul 6 2019vijti.com

Инцидентът станал около 11 часа, но от детската градина не уведомили родителите за случая.
Роднините на 2-годишното дете са сигурни, че срещу него е упражнена агресия. Момченцето не било ухапано, защото синините стигали чак до ухото на детето.
Според родителите на момченцето то е било бито от възпитателката в заведението. Жената обаче отрече да е посягала на детето.
По думите ѝ момченцето си играело с по-голямо дете, което го е захапало по бузата. Въпреки това родителите са категорични в обвиненията си, защото самото дете им казало, че госпожата го е било по дупето и бузите. Дърпала му и едното ухо.
Това предизвика спор между педагозите и роднините на пострадалото момче. Според възпитателите детето не може да говори, а според родителите детето говори добре.

Според директора на детската градина ситуацията била още по-объркана, защото след като дядото видял, че по бузите на детето има синини, той се върнал в заведението и ударил два шамара на госпожата. Това било прецедент в досегашната практика на директорката. Дядото обаче отрича да е постъпвал по този начин.
Директорката е заявила и че ще предаде писмени обяснения на кмета на община Панагюрище. След това, ако се наложи, ще се приложат и санкции.
Родителите на пострадалото момче са категорични, че то ще бъде преместено в друго заведение. Те настояват и в детските градини да бъдат монтирани камери, които да следят за подобни действия.

След зачестилите случаи на насилие в детските заведения тази идея допада на много родители.
Източник: faktualno
Зарязаха бебе в гробища, случаен минувач го спаси да не издъхне на жегатаБебе е било оставено само в затворен автомобил при 40 градуса жега на гробищата във варненското с. Т…Jul 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!