Възпитателка в ясла наказа 2-годишно да се пържи на люлка, момиченцето било цялото в рани заради силното слънце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Възпитателка от частна ясла в центъра на София е оставила 2-годишно момиченце да се пържи в продължение на 2 часа на люлка в най-жаркото слънце на витошка поляна. Бруталната история разказаха родители, станали свидетели на кошмарната сцена и спасили мъничето от колапс. По информация на Lupa.bg става въпрос за частния детски център „Пипи“, чиято директорка е Поля Димитрова, а случката е от 3 юли.
Момиченцето било цялото в рани заради силното слънце в един от най-горещите дни това лято край хижа „Момина скала“, където от яслата решили да правят излет. Когато родители и техните деца се притекли на помощ, видели, че то е цялото в охлузвания и рани почти до кръв от изгаряне, едва успявало да се движи и било почти в безсъзнание.
Колко агресивен и злобен човек трябва да си, че да посегнеш на детето си: Психолог каза мнението си за нещастието в ГабровоГледат на близките си като на предмети, а не като на живи хор, казва в интервю за „Монитор“ психиатъ…Jul 5 2019vijti.com

„Детенцето се разплака съвземайки се, безкрайно уплашено и сред съвсем непознати. Цялата беше кърваво червена и с плюски по вратлето. Гушнах я, за да я успокоя, покрих видимите части от тялото и с полупрозрачен тънък шал и започнах да обикалям подред всички хора, търсейки родителите на детето. След около десетина минути зад мен чух най-накрая тъй чаканата реакция:“ Госпожо, къде си мислите че отивате с това дете?“, разказва една от свидетелките на ужаса.
Оказва се, че жената не е майката на хлапето, а възпитателка от детската градина. Обяснила, че държала момиченцето в най-големия пек, защото било инатливо и само отказвало да седне на сянка при останалите, сред които имало и по-големи малчугани.

Частната занималня била с база край Докторския паметник в центъра на София и лелките в нея имали задължение поне 2 пъти в седмицата да извеждат децата на чист въздух извън столицата. Десетки майки се възмутиха в социалните мрежи на случката и смятат да сезират компетентните органи, за да не се повтори този ужас и с друго дете, поверено на грижите на възпитатели със съмнителен педагогически опит и умения.
Припомняме, че в повечето случаи, слънчевото изгаряне причинява известни неудобства, които в рамките на 2-3 дни преминават и не дават сериозни непосредствени последици, но вредното въздействие на слънчевата радиация се натрупва. Кожата „помни” всичко, което се случва с нея, като последствията от това могат да проличат след много години.
Източник: Лупа
Всеки трябва да го знае: Пет тънки уловки при тегленето на бързи кредити„Пари до заплата с лошо ЦКР, отпускане на момента без поръчители“ е един от най-често срещаните афиш…Jul 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!