Ренета Инджова: Ние показахме на света лицемерието на властта

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Този знак, пред стълбите на нашата умряла република е същият знак, който трима души пред стълбите на болницата дадоха знак на целия свят. Не съм чакала този момент, по-добре да ме нямаше. Днес ви поздравявам за смелостта, за разума, за достойнството.

Ние ще победим, защото се борим срещу една власт, която има поддръжници, единствено в тази сграда. В нея няма опозиция, всички са в колапс. Нека дипломатическите представителства покажат истинското лице на властта и нейните чекмеджета. Ние показахме на смета лицемерието на властта. Това каза бившият премиер Ренета Инджова на протеста, който се състоя тази вечер.

Бойко Борисов излиза от карантината, след като е дал втори отрицателен тест за КовидВчера вестни „24 часа“ съобщи, че състоянието на Бойко Борисов се е влошило и той е на вливания и ин…Nov 10 2020vijti.com

Протестиращи започнаха да се събират пред сградата на НС с искане оставката на кабинета „Борисов“. Малко след обявения начален час, на площад „Народно събрание“ вече има стотици хора, недоволни от управлението на страната.

Малко след 19 часа се стигна до напрежение. Демонстранти се опитаха да пробият кордона от полицаи и да стигнат до сградата на парламента, за да може отец Дионисий от там да прочете молитва. Те бяха изблъскани от полицаите. Напрежението беше овладяно.

Борисов намали карантината в БългарияКарантината в България ще бъде намалена до 10 дни, съобщи Бойко Борисов. 120 хиляди лева на ден харч…Oct 16 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!