Ралица Паскалева пак показа бебето, и умили цялата мрежа! СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ралица Паскалева не може да се нарадва на второто си дете, на което всъщност цялото семейство се радва много, най-вече братчето му Максим. Първата снимка на бебока, който се роди на 5 октомври тази година, бе именно с братчето му.

Кадърът очаквано умили социалните мрежи, но ето, че актрисата показа и нова порция, които още повече ще приковат вниманието. На фотосите тя отново е в компанията на първородния си син, а по-мъничкият е облекла в пухкав гащеризон.

Ралица очевидно е семейно някъде на хубав въздух и зеленина, и се радва активно на бебето си. Не издава къде точно се намират, но е повече от видимо, че щастието е навсякъде около тях.

Второто дете на Ралица и Теди Салпаров бе на път още по време на участието на актрисата в шоуто „Като две капки вода“, където тя, заедно с колегата си и добър приятел Димо Алексиев, сътвориха истински музикален и актьорски фурор на сцената. Ралица все излизаше с широки дрехи, които да прикриват формите й.

Припомняме, че двамата с волейболиста Теодор Салпаров станаха родители за първи път през 2018 г., когато се роди синът им Максим./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!