Разкриха ги! Излезе видео, което показва как се създава супервирусът COVID-19

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Преди няколко дни видеоклип, излъчен през ноември 2015 година от държавната италианска телевизия RAI-3- Leonardo, в информационен бюлетин, посветен на науката, се разпространи със светкавична скорост в мрежата. И направо подлуди италианците, защото повдига завесата пред настоящата трагедия на Апенините.

Астролог: 27 април ще е съдбовна дата за епидемията от коронавирус в БългарияВ България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса. …Mar 26 2020vijti.com

В това видео на Маурицио Меникучи се разказва, че китайски учени са създали „белодробен супервирус от прилепи и мишки“ , за да го изследват.

Журналистът предупреждава, че това крие огромна опасност, но кой да го чуе, предава faktor.bg.

„Група китайски изследователи присажда протеин, взет от прилепи, на вирус, който причинява SARS (Сарс), получен от мишки“, създавайки „супервирус, който може да засегне хората“ са казва във филма.

Това се тълкува като възможно доказателство, че вирусът Sars-CoV-2 е създаден в лабораторията и след това се е изплъзнал от контрола на китайските учени, пораждайки настоящата пандемия“, коментират от corriere.it.

Според тази хипотеза група изследователи от Ухан го замислили като оръжие за биотероризъм. Научната общност отрича дружно, че вирусът Sars-CoV-2, настоящият коронавирус, е създаден в лабораторията. От най-четеното италианско издание са потърсили за коментар няколко специалисти, но на този етап от тях няма отговор.

Д-р Найденов с изненадващ коментар за смъртността от коронавируса!Разликата между грипа и коронавируса е, че вторият придоби известност. Той има всички признаци да се…Mar 26 2020vijti.com

Източник:зажената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!