Разкрита! Мария Игнатова е Заекът от „Маскираният певец“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мария Игнатова е Заекът от „Маскираният певец“. В това се увери Lupa.bg, а и зрителите на шоуто. В събота в музикалното предаване Заекът изпълни „По-полека“ на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. В началото на песента не си пролича гласът на блондинката, но в припева „лъсна“ тембърът на Игнатова, който е трудно да бъде объркан.

Рачков заби нож в гърба на Мария Игнатова: Тя ме използвашеОт раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от …Jun 24 2021vijti.com

„Мария Игнатова, тя се издаде и панела, и Алекс, ако не я познае,значи са глухи…“, „Не трябваше да избира бг песен- гласът е много разпознаваем“, „Игнатова пее като койот“, „Определено смятам, че това 100 % е моята любимка Мария Игнатова – гласа много ми напомня на нейния, също така фигурата, височината са като нейните. Мария като малка е мечтала да бъде момче, играела е с момчета. Освен това обича да чете книги. Залагам, че Заека е Мария Игнатова и й пожелавам успех. Страхотна е“ – това са само част от коментарите след представянето на Мария.

Алекс Раева също разпозна своята приятелка и колежка, но реши да спести на зрителите своето откритие.

„Трябва ми още един лайф и тогава ще кажа. Ако е това, което подозирам, ще откъсна ушите на този Заек“, коментира бившата вокалистка на Слави, но не спомена своите предположения.

Ето в какъв лукс живее Мария Игнатова СНИМКАМария Игнатова винаги е пазила в дълбока тайна личния си свят, но откакто се носи на крилете на любо…May 22 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!